Feb 11, 2013 - videos    Comments Off on en svag ljudspringa…

en svag ljudspringa…

Jag tar med mig ljud. Både i form av en app till mobilen, som heter Soundmassage och kan ge en de mest rofyllda minnesbilder som man aldrig upplevt. Som att låta tanken få drömma lite ifred för en stund.

Sen tar jag med mig ett album också. Valde bland dessa fyra av olika anledningar

 

Valde ett av dem.

Ser nu att det bara är män, tolkar det själv som att jag är svag och bara gjorde det enklaste – jag skulle lätt kunna valt någon stark kvinna som Flora Purim, CajsaLisa Ejemy, Queen Mother Rage, Maja Gullstrand eller någon av de oräkneligt bra och starka andra kvinnorna. Men nu blev det av en slump andra män i skor.

Sitter och skakar med ångest, panik, oro, stress och en enorm rädsla, samtidigt som jag inte har kraft till annat än att bara vänta in tiden för mötet med min kurator, innan jag tar mig vidare…

Kommer jag vara värd att satsa på? Kommer jag vara tillräcklig?

Comments are closed.