Mar 23, 2013 - tankar, videos    Comments Off on fingertoppars bilder i osända morsetavlor

fingertoppars bilder i osända morsetavlor

Jag har varit på väg att redigera lite bilder från nyss, och då – fotografier som spänner mellan 2013 till 2010. Såna som blivit liggande helt orörda. Det är spännande att återkomma till gamla ögonblick med nya ögon. Fast när jag satte mig igår och skulle fixa lite, så fastnade jag i förarbetet och inarbetet.
Dels så kom jag inte på hur jag skall göra ramen för bilder bearbetade 2013, då jag brukar byta ram varje år och sen så tog det stop i själva arbetet inne i bilden, då jag varit ifrån bildredigeringen så länge både i Lightroom och Photoshop att jag inte längre hade minnet i fingertopparna.

Det skall bli spännande att se i veckan hur livet tidigare varit i fångade ögonblick…

Comments are closed.