Mar 27, 2013 - tankar    Comments Off on det trötta lejonet som fastnade i ett hubbabubba

det trötta lejonet som fastnade i ett hubbabubba

struktur
känner det mer och mer
att det inte
finns

men jag behöver
det

Jag tar tag i saker, ser på saker och tänker på grejer – allt med knorren “Wow, det skall jag göra?!” på slutet, men istället lutar jag mig tillbaka med en tanke om inte riktigt just nu – har annat som jag kanske kan göra innan – men heller aldrig gör.

Jag behöver en struktur och en katalysator. Lite som ett batteri – det spelar ingen roll vilket, utan bara ett litet som kan ge lite ström, då kan jag alstra mer ström och få saker gjorda. Jag sitter som ett trött lejon som fastnat i ett hubbabubba och bara gäspar mig fram genom dagens fallande timmar.
Microkoncumerar livet via SMS, Facebook och bloggar. Önskar någon vågade hjälpa detta lejon loss, så skulle jag kunna visa att jag endast är farlig då jag själv skadat mig.

Jag känner mig som den där dockan, som någon bara behöver skruva upp lite i ryggen.

Det är så som jag känner än så länge. Men vad händer när jag åter känner tiden
igen

Comments are closed.