Mar 29, 2013 - tankar, videos    Comments Off on Att le och inte synas

Att le och inte synas


Skrev några rader tidigare idag:

Allt jag vill är att bli sedd för den jag är och vad jag gör, inte synas för något annat.

Fokuserar jag på det tunga i livet blir det för mörkt och negativt för andra att orka med. Lägger jag däremot fokus på det positiva, så blir det också för jobbigt för andra att se.

Det är till och med så enkelt att om jag visar medlidande, så skall jag le istället, men när jag ler så ser ingen något och folk fortsätter må dåligt.

Insikten om att jag börjat leva i perioder, slår allt hårdare håll på verkligheten. För en stund orkar jag jobba och tänka på det nya forumet, ´den lilla boken, invandrar ungdomsprojekten, bilderna och allt annat. Jag brinner och jobbar intensivt – men allt efter som responsen avtar och bristen på bollplank blir uppenbar, så dör de ut för stunden och resulterar i att jag inte ens har lust eller ord till att värma micromat eller redigera bilder som jag tog i solen.

Tankarna spänner från att jag skall ta tag i det, se en film till att åka någon vart – men det suddas ut av den blöta och stora svampen, som effektivt rengör hela den stora tavlan

Jag drömmer när jag inte kan sova, och när jag med Imovan, Propavan, Oxascan, Theralen och Stilnoc sover, drömmer jag inte.

Ett par gånger om dagen känner jag mig som en kung och fixar mycket, frågan är bara hur länge det skall fortsätta utan något konkret att förhålla sig emot.

-Hoppas ni får en trevlig påsk. Själv skall jag bara överleva och hoppas kanske hitta ork och stöd till att åtminstone ta tag i något litet. Sov Gott igen…

Comments are closed.