Aug 9, 2013 - tankar    Comments Off on starta från början igen

starta från början igen

Reading Time: 2 minutes

Läser kommentarer på Aftonbladet, men kunde egentligen ha sitt ursprung vart som helst på nätet:

Håller helt med, PK Eliten kör sitt eget race i vad som ska vara rätt eller fel, allt börjar bli så extremt överkänsligt idag vad som var rätt förut har blivit fel nu p.g.a. överkänsligheten ifrån PK eliten.

Men vad är då PK, är det PK att anse att alla människor har lika rätt, kvinnors rösträtt, mäns ansvar för sina barn, aga, att få slå sin fru… Det finns massor av saker som ansågs vara helt OK och normalt en gång i tiden…

Jag skulle vilja se en förklaring och redovisning för hur samhället skulle vara och sett ut, utan denna sk. “PK Elit”.

– Personligen så tror jag att PK Eliten faktiskt måste börja med att gå ut och visa – både hur samhället skulle sett ut utan PK, och vad de som hela tiden gör sig lustiga över PK, egentligen säger att de vill se och hur de vill ha det.

För det har blivit en sån klyscha som folk kastar omkring sig. Bara för att många tycker något och det anses vara rätt så är det PK – men inte i alla fall… Som att heja på Sverige i fotboll/ishockey (ja, de manliga lagen så klart, i sk. manliga sporter), det är ju inte PK utan det är ju alls självklara plikt att göra. Gör man inte det så är Svenskfientlig…

Snälla alla mina journalists vänner, vi måste inse att man måste starta från början igen – då det finns så många som hoppat av skolan eller gått den utan att lära sig något de senaste årtiondena, att vi måste börja på ruta ett och lära dem vad världen, samhället och människan är… Vi kan inte möta dem med intellekt, fakta, observationer, analyser och diagram – de förstår ändå inte hur man läser dem.

Vi måste göra om:
far är rar
…till
Far är ansvar

o.s.v.

Comments are closed.