Aug 28, 2013 - tankar    Comments Off on Reaktionärt

Reaktionärt

Är det bara jag som ser felet med detta?

– För visst är det så att all denna reaktion är för att skolan stängs, och inte för att två andra elever bränts med strykjärn… Det hade ju varit en sak om de faktiskt hade reagerat precis så över att några andra elever misshandlar andra elever, men det är liksom inte det som är det stora problemet för dem… Och då är vi ju tillbaka där, vid samma korrekta beslut igen. Skolan har problem och premierar pennalism före en mänsklig värdegrund…

Sen kan man också tycka att när skolans styrelseledamot Ulf Rehnberg i måndags kallade den grova misshandelsen för ”olyckshändelse” och ”pojkstreck”, så visar det ju på att vi alla har missuppfattat skolan och att det är därför som allt gått snett!
– Det är inte en specialskola för någon sk. elit, utan en skola för de som behöver extra tillsyn och hjälp här i livet, då de tydligen inte har förmågan att själva inse vidden av vad de gör… Varesig elever eller ledning.

Detta var riktigt intressant att läsa i sammanhanget:

Han säger även:

Comments are closed.