Sep 14, 2013 - tankar    Comments Off on Riksbusostyrelsen

Riksbusostyrelsen

Fruktansvärt!

– Som sagt. Män och kvinnor bedöms olika – även då kvinnan var utsatt och mannen hade en sån tjänst och position som han hade.

Undrar igen hur det hade varit om det var tvärt om?

De förklarar i artikel varför polismannen inte fick sparken:

Fast jag kan ändå tycka att lagarna och reglerna skall dras ännu striktare och hårdare för honom som polis, så jag skulle lätt kunna se att han grovt åsidosatt sina ålägganden mot arbetsgivaren, då han utnyttjat kvinnas situation och sin egen position.

INGET en polis gör som på något sätt är kopplat till dennes tjänst, bör ses som ringa på något sätt. Det är där som man gör fel och missar all den makt och allt det ansvar som borde komma med att ha ett jobb inom polismyndigheten.

Comments are closed.