Sep 26, 2013 - tankar    Comments Off on Delaktighet

Delaktighet

En vän skrev en förfrågan på Facebook idag:

  Mina vänner!

  Vad är era 3 högsta önskningar just nu?
  Om man bortser från tex att man önskar att man själv och familjen får vara frisk

  Tell me

Jag svarade snabbt:

1. Att få leva
2. Att få uppleva
3. Att få återuppleva

Men så läste jag lite vad andra hade skrivit, och en kvinna som jag inte känner eller sätt något av tidigare skrev: “1. Att gå ner i vikt….“. Jag skickade henne ett litet och spontant mail:

  Hej! Ville bara skicka ett litet meddelade efter att jag läste ditt svar på Lottas vägg och tre önskningar.
  Jag har gjort en sån viktoperation som Lotta, och jag hade dessutom ett smalt liv innan jag gick upp i vikt, så jag vill bara säga dig – sätt inte vikten som någon mål, någonsin.

  Du duger och mer där till precis som du är, och är det så att du söker män så ser riktiga män annan än midjemått samt om du får ett förhållande efter din viktnedgång, så kommer alltid fråga att ligga i ditt bakhuvud – och du kommer aldrig att tro på hans/hennes svar om att vikten inte har någon betydelse.

  Med allt detta ville jag egentligen bara säga en sak. Du är en fantastisk och unik människa precis som du är. Önska dig aldrig att du vore annorlunda!
  Kram

Det är så ofta som man har tankar och sånt som man känner när man läser vad folk skrivit – och någonstans har jag insett att man faktiskt kan dela med sig av dem via nätet, istället för att vara tyst och komma på att man skulle ha sagt något flera dagar senare – så som det ofta är i verkligheten.

Comments are closed.