Sep 27, 2013 - tankar    Comments Off on Serier

Serier

Bara en lista över olika tv-serier.

Satt och funderade på vad jag gillat för tv-serier och vilka jag inte alls gillat.

De serier som jag verkligen gillat är: Greys Anatomy, House, Scrubs, Boston Legal, Brandy & Herr Morris, Game of Thrones, Day Break, Boston Public, Eli Stone och ER.

Helt OK serier är: 24 (första säsongen), Fringe, Bones, Burn Notice, Chuck, Heroes (första säsongen), Supernatural, The Mentalist, Lost, Homeland, The Walking Dead, Breaking Bad, Sons of Anarchy (tveksamt, då jag hade svårt för kvinnosynen och det stela skådespeleriet/klippningen – i de första avsnitten som jag såg), Alias, Ally McBeal, So You Think You Can Dance, Las Vegas, Entourage, Prison Break (säsong 1), Warehouse 13, Ghost Whisperer, Buffy the Vampire Slayer och Xena.

Sånt jag inte lyckats gilla är däremot serier som: 30 Rock, That’s 70’s Show, Black Addler, The Big Bang Theory, How I Meet Your Mother, the Office, Dexter, Oz, The Shield, MAd Men och Sopranos och några till såna där serier..

Missar säkert många och sen har jag ju inte tagit mer klassiker/gamla favoriter som Månbas Alfa, Dallas, Familjen Macahan, Alf, Star Trek, De Överlevande och så vidare…

– Undrar vad detta säger om mig? 😉

Comments are closed.