Sep 30, 2013 - tankar    Comments Off on bloggtema

bloggtema

Ibland funderar jag på att byta layout och tema på bloggen, och egentligen borde jag sätta mig ner och designa ihop mitt helt egna utifrån de olika grafiska elementen som jag tycker är snygga i olika tema – för jag hittar aldrig något som känns så där klockrent…

Men dessa är de olika teman som jag håller på och funderar kring just nu:

blogg-orginal blogg-oneroom blogg-fiftyfiftystreet blogg-voidy blogg-outdoorsy blogg-grungestyle

Grundtanken skall väl sägas att det skall vara lättläst utan att man skall behöva klicka på för mycket samt att det faktiskt skall se ok ut om man väljer att skriva ut sidan – min papps är en sån som gärna vill ha saker på papper och kunna läsa det i lugn och ro på annan plats än framför datorskärmen…

Så är har förresten ett par gamla bloggtema sett ut genom åren:

blogg-orginal-itadvance blogg-orginal-twilight

(Vet inte varför den sista inte riktigt vill visa bakgrunden ordentligt i preview funktionen?)

Comments are closed.