Sep 30, 2013 - tankar    1 Comment

Eftertänksamhet

Våldtäkten mot den 15 år tjejen var precis lika vidrig som ALLA våldtäkter är, och att hon dessutom “straffades” av rättsväsendet är en katastrof. Helt ofattbart!!!

Tycker däremot att det är otäckt att se hur namnen på de killarna som sägs ha våldtagit börjat spridas över nätet – har någon av er som sprider dem ens försökt att kolla upp varifrån namnen kommer, så att det inte bara är någon som utnyttjar tillfället att sprida namnen på några? Har ni tänkt att någon kan ha en agenda att sprida just deras namn? Läser ni kommentarerna som följer?

– Dessutom så mår jag illa när jag läser kommentarerna och ser hur folk å ena sidan säger att det inte handlar om rasism, men sen så handlar var och var annan kommentar INTE om de sex killarna – utan om INVANDRARE som grupp.

I mina ögon så är det ni gör inte helt olikt det som de gjorde mot kvinnan/flickan. Vill ni att de skall få sitt straff – var på domstolen och agera INTE lynchmob, för DET gör absolut inget bättre…!

VAD tror DU att folk kommer att göra när de har namnen? Hur gör det något bättre? Jag tycker vad de gjort är vidrigt. INGEN tvekan om det. Vad rättsväsendet gjort är helt ofattbart och fruktansvärt – men INGET av det rättfärdigar att hänga ut namnen på folk utan att man själv verkligen kontrollerat att det är de personerna och att man själv förstår vad kommentarerna leder till och hur INTE bara dessa förövare drabbas – utan även deras släkt som inte har någonting med saken att göra, samt hela den samhällsgrupp som de tillhör…

SNÄLLA tänk efter – före!

Skriver man ut att det är sex invandrare, och inte sex killar – så gör man sin agenda VÄLDIGT tydlig. Det handlar INTE om att exponera de sex KILLARNA som utförde våldtäkten – utan det handlar solklart om en helt annan agenda och om att lägga det på en hel grupp.

Originalposten som jag sett spridas via Facebook börjar med orden: “Namn och ålder på dom sex invandrarna som våldtog…“. INTE “Namn och ålder på dom sex killarna som våldtog…” eller inte ens “Namn och ålder på dom sex svinen som våldtog…“. Utan det poängterades tydligt vilken samhällsgrupp de till hörde.

I kommentarerna som följde kan man bl.a. läsa: “Fyfan! Skicka hem dom jävlarna!“, “förbannade jävlar invandrare.“, “Inte undra på att min gammal mormor röstar på sd kanske dags att följa hennes fotspår? för på hennes tid då var det finnar som var utlänningar men dom jobbade och slet.. vad har vi ni ? alla möjliga sorter som varken jobbar lr lyfter en hand det ända dom gör är att kräva kräva kräva , snart höjer dom väl skatten så vi kan bjud in fler människor till Sverige! det skulle finns mer utlänningar som blir “för svenskade! ” fy fan dom är bara för underbara! dom jobbar åker volvo v70 äter gris och dricker snaps till sillen“, “NÅGON GÅNG KOMMDR JAG BLÅSA UT ERA LJUS… Jävla svin“, “Gruppera sig och leta rätt på satyget kanske?!“, “Jag ger dem en vecka sen har jag eller någon annan knutit av ett fälgkors i deras vidriga jävla äckliga vidriga sönderknullade huven..!!“.

Som de flesta kan läsa och förstå, så handlar INTE kommentarerna om sex killar – och man skulle INTE skrivit samma sak om det var sex svenska namn. Någon försöker påstå att det hade varit samma sak om det hade varit sex svenska namn – men kommentarerna visar tydligt på att det INTE hade det varit.

Sen kan man fråga sig. Om DU skulle döda dem. Vad gör det dig då till?

Våld föder ALLTID våld och det löser ALDRIG något!

1 Comment

  • […] också upp detta med att killarnas namn har spridits via nätet, något som jag jag skrev om här: Eftertänksamhet • […]