Oct 1, 2013 - tankar    Comments Off on Ordutbyte

Ordutbyte

Reading Time: 2 minutes

Anders Lindberg har en otroligt bra ledarkrönika i Aftonbladet, där han bl.a. skriver:

Men när man läser kommentarerna så blir man rädd och slås av vilken odemokratiskt samhälle det faktiskt finns folk som eftersträvar, och där man INTE ser offret, men ser inte gräningsmännen och man ser inte dådet – utan man försöker lägga att detta till en politisk agenda som handlar om att begränsa andra människors lika värde…

– “varför vi måste acceptera att det händer med dessa invandrare som kommer hit och utnyttjar vårt samhälle.det händer just nu flertal varje dag.
– “Undrar vad som hade hänt med ett gäng svenska killar om de våldtagit någon i Turkiet eller säg Grekland? Fast jag har aldrig hört talas om någon gruppvåldtäkt utfört av svenskar??
– “visst är det härligt när våra kulturberikare visar sitt riktiga jag.

En personen skriver också: “Nu ska du också skriva att moskéerna dessa män går i fördömer inte det de gjort.“. När har den svenska kyrkan någonsin gått ut och fördömt det som en kristen man gjort och egentligen, vad har våldtäkten med förövarnas religion att göra?

Ytterligare en person skriver: “En gruppvåldtäkt på en 15-åring tycks definitivt inte väcka samma engagemang till liv som när en annan kvinna behandlas misshagligt på en parkeringsplats.” och hänvisar till “alla de som manifesterade genom att exempelvis sätta sjalar på sina huvuden för en tid sedan när en muslimsk kvinna påstod sig blivit utsatt för en misshandel!?

Det som kan vara intressant med alla dessa kommentarer att det hela tiden är MÄN som skriver dem och de har hela tiden endast våldtäkten som en ursäkt för att koppla ihop det med invandring och religion. Undrar om de verkligen gör det när det kommer till all den andra hustrumisshandeln, barnmisshandel etc som sker av sk. Svenska män.

Läste dessutom i en kommentar att år 2010 anmäldes 4 134 våldtäkter till polis. Bara 313 fall gick till lagföring och dom, och av dessa friades 33 procent.

– Hur ser dessa män på detta? Var det enbart invandrare som gjort dem också, samt är allt detta på grund av att vi har Islam i Sverige?

En våldtäkts man är en våldtäkts man. Det har INGET med nationalitet eller religion att göra, och oj, ja… Svenska män kan också våldta – även i grupp!

Det är faktiskt OTÄCKT att se och förstå hur kort och lite folk faktiskt tänker och att de bygger hela sin livsbild på HAT, utan att förstå att det gör dem själva till ännu värre än den skräckbilden som de målar upp av dem som de hatar.

Ta bara den klassiska saken och ta valfritt citat från en sk. Sverigevän och byt ut orden som de använder till att handla om t.ex. Judar – och de flesta av oss ser vart de verkligen har grunden till sina tankar, MEN det blir verkligen intressant om man byter ut deras ord om Islam till kristendom och invandrare till Svenskar. Jag kan lova att VARJE sk. Sverigevän skulle gå i taket och genast säga. “Ser du, de är livsfarliga, de är hatiska, de har ingen respekt för människor“… Även fast det egentligen är PRECIS vad de själva sagt…

Comments are closed.