Oct 1, 2013 - tankar    Comments Off on ovårdsamhället

ovårdsamhället

Det hela är ju större än ett register idag. För vad det hela visar på – är hur polisen medvetet ljuger för media och internt, hur de sprider information och hur ingen inom en organisation som skall handla om ansvar och ordning – vill just ta ansvar eller säger sig veta något kring det som folk ändå har använt.

Så HELT KLART så framkommer det ju att det finns oerhört inkompetent, illojal och oansvarig personal inom polisen – där man tycker att samtliga borde få gå med omedelbar verkan, vilket hade varit den troliga åtgärden i andra sammanhang där det inte hade handlar om något så manligt som ett polisjobb.

Hade detta varit inom sjukvården… Ojojoj, då hade samhällets åtgärder varit HELT annorlunda!

Comments are closed.