Nov 12, 2013 - tankar    Comments Off on Kostnaden av pengar

Kostnaden av pengar

Jag tvivlar inte på att han är omtyckt av dem som anlitar honom – har ser ju till att ekonomin blir bättre, och han är säkert jättetrevlig privat som person, men tyvärr så har det ju inte så mycket med effekten av det han lär ut och den värdebild som han förmedlar i sitt jobb som konsulent.

Man kan vara snäll och trevlig, men gör saker som är fel ändå, fast det gör inte felen man gör mindre eller mer rätt för det tyvärr…

Kontentan är dock tyvärr att oavsett hur de spelats in och vinklats – så är det ju riktiga ord och värderingar som kommer fram.

Det är troligen dumt att hänga ut honom som enskild individ, då det är ett system som skapat detta behov och att det finns fler som använder sig av samma saker för att hjälpa till med att nå olika ekonomiska mål, men tyvärr så är det så som media fungerar och det enda sättet för att få folk att reagera. Att det bara är ett problem räcker tyvärr inte längre.

– För egentligen så skall det ju inte handla om vinst, besparingar eller tolkningar av lagen – utan ren och sund medmänsklighet, och vård av dem som behöver det.

Skönt att se att man inte från kommunerna hänger ut någon enskild individ, eller egentligen ens företag – utan att man helt faller tillbaka på sin egen skyldighet och ansvar och genom det beslutar sig för att se över sina rutiner och på sättet som man jobbar. Känns som man tar tag i det på rätt sätt!

Konsultens försvarstal efter stora avslöjandet
GÖTEBORG. I fjol betalade Göteborgarna 24 174 kronor för att 64 kommunala tjänst…See More

http://www.expressen.se/gt/konsultens-forsvarstal-efter-stora-avslojandet/

Jag står för åsikten att assistansen kostar mycket pengar. Man kan diskutera mitt sätt att uttrycka detta och mitt ordval“, skriver Jonas Reinholdsson, VD för Kommunlex i pressmeddelandet.

Det var nog ändå bra att man faktiskt plockade bort just honom och hans företag, då han uppenbart har fel fokus och är av den tron att det handlar om hans ordval och att han uttryck sig fel, då det är hela synsättet och tänkesättet som är fel…

Comments are closed.