Nov 17, 2013 - tankar    Comments Off on tacksamhet

tacksamhet

20131117_133141b

Jag klarar mig helt utan att höra att jag är fantastisk, däremot så kan jag känna att det är kul att visa andra vänner, typ. Lite som att man gärna visar ett videoklipp som man tycker om, för sina vänner.

För SJÄLV så vet jag hur bra jag är.

Men det fanns en tid då jag mådde otroligt dåligt och var beroende av andras godkännande, för så känner jag inte alls. Inget av det jag gör är beroende av andra. Jag gör det jag vill, för mig – MEN sen för att dela det med andra, så är jag lyhörd och nyfiken på vad folk säger, tycker och tänker – men det är liksom en helt annan grej.

Fast just det konceptet är det jättesvårt för många att förstå.

– En normal månad/vecka, så är det INGEN som säger något positivt till mig, men jag har inte haft några problem med det sedan sommaren. Inga alls. Saken är ju den, att jag har svårare för när någon säger något positivt än om de säger något neutralt eller negativt, men utan att det påverkar mig heller.

Så detta är mer terapi för mig, än för att lyfta fram mig alt. behöva det. Jag håller på att lära mig ta emot det, och dessutom säga…

TACK!

Ett axplock från den senaste veckan från både vänner, bekanta och faktiskt från folk som jag aldrig mött och inte känner:

b-js

b-jp

b-fl

b-vw

b-ad

b-lbam

positiv

b-jh

b-psam

Comments are closed.