Nov 20, 2013 - tankar    Comments Off on magi

magi

Hade intressanta samtal och tankar under en promenad idag…

Jag tror mycket på intuitionen. Jag tror att det är så mycket mer än “bara” en magkänsla. Jag anser nog att det är ett sätt att kommunicera, ett sätt som kroppen har kvar att tala med andra – utan att använda konstruerade språk.

Den verkliga magin i sig, är inom oss och kommer av oss själva.

Var ute och tog en promenad idag och kom plötsligt att inse varför vi tycker magiker är så fantastiska. Det handlar inte om att de oftast är män till sitt kön, utan det handlar om att de inte blivit begränsade i sin uppfattning. Att de som män kan göra det som är normalt för de flesta kvinnor (som enligt normerna får tänka fritt, men vara noggranna med sitt yttre – män skall alltid inte skall tänka så mycket, utan bara göra).

Så när en man läser av signalerna från en annan människa och är observant på icke hotfulla signaler, vilket magi handlar om – läsa andra människor och kunna rikta deras fokus – så ser vi det som magi…

Comments are closed.