Nov 20, 2013 - tankar    Comments Off on skolad

skolad

Fick ett mail från skolan där yngste sonen går, och en lärare, berättade om en sak som han och hans kompisar hade gjort…

Men när både jag och hans mamma pratade med , så hade han inte alls upplevt situationen på samma sätt – och han fick skicka ner hela händelseförloppet själv, vilket vi sedanvidarebefordrade till skolan.

Han började med att sätta tonen: “Jo, jag tänkte faktiskt dela med mig av min egna uppfattning av händelseförloppet då jag anser att det som står inte stämmer ihop med vad som hände. Var denna uppfattning kommer ifrån kan jag inte svara på. (lärarens namn) drog mig åt sidan härom dagen och bad mig berätta om vad som hände, knappt ett enda ord i uppfattningen stämmer ihop med vad jag sa. Om det kommer från den andra slöjdläraren så upplever jag att han förvrängt händelsen då jag mycket väl vet vad som hände.

Sen avslutar han allt med: “Jag är helt öppen att diskutera detta imorgon. Vi i årskurs 8 går igenom källkritik och efter det här verkar det som att vissa lärare också skulle behöva den utbildningen.

Även om han gjort något som inte var helt rätt, så kan jag inte låta bli att le, och bli lite stolt över honom!

Comments are closed.