Från början slutade vi…


Denna blogg började i Augusti 2005, och tog sig sedan genom ett par riktigt tunga år i ett förhållande, där mycket tankar, känslor, nyanser och toner tog sin självständiga form.

Idag ligger de här, inte som ett dokument över vad som är rätt och fel eller ens över vad som historiskt hänt… Utan mer bara som en fort av en inblick i tankar som levde för små spröda ögonblick och färgade av sig som vattenfärger på fotopapper..

Tyvärr så kan det vara så att ÅÄÖ och andra specialtecken ser lite konstiga ut i visa texter, på grund av en flytt av bloggen – men jag hoppas att det ändå går att tyda (visa enstaka sidor kan vara låsta med ett lösenord, men jag skall försöka se till att låsa upp allt. Men jag tror att det återkommande lösenordet är “VILLSE” (Inte “vilse”, utan “vill se”, fast som ett ord)

Du kan börja läsa här, från början:
http://www.regndroppar.com/blogg/am/2005/08/29/allt-har-sin-borjan/