Barcode Reader

TESTAD VERSION: Varierar för mobilmodel | STORLEK: Varierar för mobilmodel | PRIS: Gratis

Vi börjar med en kort presentation av just en ypperlig liten smart app för att scanna in/läsa av både vanliga streckkoder samt sk. QR koder, och få reda på vad det är för produkt eller ta fram den av informationen som finns lagrad i den.

Barcode Scanner
Barcode Scanner

Vad appen gör, är att läsa av både sk. QR-koder och vanliga streckkoder för att sedan översätta dem till den information som de innehåller – de kan till exempel ta dig direkt till en webbsida, produktinformation eller presentera ett textinnehåll.

Nedan kommer ytterligare en QR och den tar dig direkt till Barcode Scanner appens sida i Play butiken, utan att du behöver knappa in någon webbadress själv.

Precis så kommer det vara för samtliga appar som rekommenderas här. För, efter varje presentationen, så finns det en QR kod som du bara behöver scanna in med t.ex. just Barcode Scanner och sen kommer du automatiskt till programmets sida, så att du kan läsa själva produktbeskrivningen och installera programmet.

– DET är väl ganska smart?! 🙂

[pb-app-box pname=’com.google.zxing.client.android’ name=’Barcode Scanner’ theme=’light’ lang=’Swe’]

Barcode Reader

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...