Grundpaket


Nu följer tio appar som också nästan borde ingå från start.

Listan består av såna appar som man mer eller mindre använder dagligen och är synonymt med internet, eller är nödvändiga för att kunna ta till sig den vanligaste informationen via nätet.

Det är Adobe Air som behövs för att vissa appar skall fungera, Adobe Reader för att kunna läsa PDF filer som kan komma med mailen till telefon. Det är Facebook, så att du kan hålla vänner och bekanta uppdaterade samtidigt som du har koll på dem samt Instagram där du kan dela med dig av bilder från dina nya ögonblick i den smarta värlen. Självklart så skall du ju tillgång till Skype, nu när du har inbyggd kamera – om du vill använda den.

Sen har vi Chrome för bra surfupplevelse, Youtube för att kunna titta på videos under en resa eller en seg kväll i en väntsal. Twitter för att kunna skicka ut de där livsviktiga korta meddelandena till resten av världen och Spotify för att hänga med i den nyaste av musiken och hänga kvar vid alla fantastiska gamla klassiker. Slutligen har vi Vem Ringde, som automatiskt kollar upp inkommande nummer mot upplysningstjänster och kan meddela dig vem det är som ringer, även om du inte hunnit lägga in dem i telefonboken ännu.

Även alla appar här är självklart gratis att ladda ner och att använda!

-:-


[pb-app-list pnames=’com.adobe.air, com.adobe.reader, com.android.chrome, com.facebook.katana, com.instagram.android, com.skype.raider, com.spotify.mobile.android.ui, com.twitter.android, com.jarman.vemringdepaid, com.google.android.youtube’ title=’Tio Grund Appar’ author=’Flippra’ lang=’en’ width=’auto’]

More from my site