3D Space Paint

Reading Time: < 1 minute

TESTAD VERSION: 8.4 | STORLEK: 13M | PRIS: 8:00 kr

Detta är ett bild program som du kanske inte kommer att använda varje dag, men vi tar upp det ändå – då det i sig gör något som inte är så vanligt att göra så snabbt och enkelt, vilet gör detta till en rätt så smart app ändå 😉

Bildprogram finns det många av, och vi skall titta in på flera av dem, lika så med olika ritprogram. Men 3D Space Paint är unikt i sin genre, då den använder sig av samma teknik som i spelprogram för att få fram dina bilder i 3D.

– Just det! Du kan rita i 3D, det är väl smart om något!?

Du kan dessutom byta mellan 2D och 3D när du vill, och till ditt förfogande har du ett tiotal färger, ett tjugotal olika “svansar” till sina linjer och ytterligare ett 20-tal specialeffekter som går från eldklot, till snöflingor och stjärnor. Programmet öppnar och sparar .3xd filer – bilderna kan också sparas som vanliga .png bilder.Med World Dimension Canvas, som man får med i denna version, så kan du blanda dina konstnärliga 3D alster med bilder via kameran i en form av Argument Reality!


[pb-app-box pname=’com.Three_D_SpacePaint.PreLaunchVersion’ name=’3D Space Paint’ theme=’light’ lang=’sv’]

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...