ABBYY TextGrabber + Translator

TESTAD VERSION: 1.1.27.0 | STORLEK: 17M | PRIS: 38:33 kr

Detta är en helt fantastisk liten app,. Hur många gånger har man inte stött på ett textstycke som lika gärna kunde vara en slumpmässig blandning av bokstäver eller streck, just för att det är skrivet på ett språk som man själv inte haft tid att lära sig?

– Men vi har ju som sagt en smartphone, så det är inga problem längre.

Du laddar ner språket som du tror texten är skrivet på och sen tar du bara en bild på menyn, skylten, pappret eller kanske tar en skärmdump från appen som har något skrivit på det främmande språket. Därefter så kickar du igång appen och markera texten du vill ha översatt. Någon sekund senare så får du ett hum om vad det stått i texten du inte förstod.abbyy-textgrabber-translator-01 abbyy-textgrabber-translator-02 abbyy-textgrabber-translator-03
Du får hjälp med över sextio språk, inkluderat Engelska, Tyska, Spanska, Ryska, Grekiska, Kinesiska, Koreanska m.fl. Världen krymper snabbare än man själv hinner med att lära sig![pb-app-box pname=’com.abbyy.mobile.textgrabber.full’ name=’ABBYY TextGrabber + Translator’ theme=’light’ lang=’sv’]

ABBYY TextGrabber + Translator