AK Notepad

TESTAD VERSION: 2.4.5 | STORLEK: 1.9M |PRIS: Gratis

Med alla intryck som vi tar in varje dag, så kan det ibland vara bra att göra små anteckningar av dem – och en diktafon är ypperlig i många fall med sin snabbhet, men det är ibland ändå något extra med att kunna läsa och se orden. Att både tänka det, skriva det och läsa det, har gång på gång visat sig vara det bästa sättet för att minnas saker – och även om man inte minns allt, så kan man minnas att man hade en bra idé som man kan gå tillbaka till!

Ibland så är det viktigt hur ditt block ser ut för att du skall kunna göra anteckningar, men ibland så är det funktionen och möjligheten att snabbt och enkelt just göra anteckningarna som är det viktigaste. Här är ett litet och enkelt anteckningsprogram. Du väljer bara att göra en ny anteckning så är du igång.

Fördelen är dess enkelhet och rakhet, samtidigt som du t.o.m. kan lägga in påminnelser med alarm i dina noteringar, om du så skulle behöva det.ak-notepad-01 ak-notepad-02
Utöver att skriva texterna, så ger du dem en rubrik, som lätt kan ändras senare. Dessutom så delar du iväg hela texten med ett knapptryck.

Du kan välja om du vill att länkar automatisk ska bli klickbara, storleken på texten och dess typsnitt/font går att ändra. Med en enkel vanlig hashtag/grind på slutet så kan du lägga till olika labels till texterna.

Är det känsliga saker du skriver så kan du även sätta lösenord för programmet så ingen kan gå in och ändra i eller läsa dem.

Du kan självklart exportera alla filer som textdokument till SD kortet och importera in text filer som anteckningar. Det går även att spara dem på utvecklarens så kallade molntjänst, så att du smidigt når dem från datorn.

Värt att notera är också att så fort som du går ut ur en anteckning så sparas den och de ändringar som du gjort automatiskt – så inga mer missade sparningar!

Utvecklarna har även det mer avancerade programmet Catch, om du känner att du vill ha mer lull lull och extra funktioner.[pb-app-box pname=’com.akproduction.notepad’ name=’AK Notepad’ theme=’light’ lang=’sv’]

AK Notepad

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...