AppGratis

Här har vi en app som bjuder och fortsätter att bjuda. Varje dag faktiskt!

Varje dag så presenteras ett unikt erbjudande som gäller för den dagen, där du helt gratis får en app som vanligtvis kostar. Dessutom så kan du även då och då bli erbjuden ytligare en app eller två som har ett exklusivt rabatt erbjudande.appgratis-01
Även om du kanske inte faller för varje app som du kommer att erbjudas, så ger dig detta möjligheten att faktiskt hitta nya och spännande premium betalappar, utan att det kostar dig någonting.

– Ganska så smart! 😉AppGratis
FÖRETAG: iMediapp
TESTAD VERSION: 3.0.3
STORLEK: 4.6MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner AppGratis appen från Google Play!Scanna och ladda ner AppGratis appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.imediapp.appgratisv3′ name=’AppGratis’ theme=’light’ lang=’sv’]

AppGratis

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...