Amazon Appstore

Google Play är inte den enda riktiga och officiella marknaden och butiken för appar. Ett etablerat och säkert alternativ är också Amazon Appstore för Android.
amazon-01 amazon-02 amazon-03Det som gör denna extra butik, just extra intressant, är att de varje dag erbjuder en gratis app ut ur sitt sortiment – och många gånger så kan det vara riktigt stora och annars oerhört dyra appar. Så med denna app i sin mobil och ett litet besök i den varje morgon efter morgontidningens avklarande, så kan man få en riktigt bra start på dagen genom att få något värdefullt helt utan kostnad!Amazon Appstore för Android
Pris: Gratis
Klicka och ladda ner Amazon Appstore appen från Amazon Appstore!Scanna och ladda ner Amazon Appstore appen från Amazon Appstore!

More from my site

a. Melin

About a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...