Amazon Appstore

Google Play är inte den enda riktiga och officiella marknaden och butiken för appar. Ett etablerat och säkert alternativ är också Amazon Appstore för Android.
amazon-01 amazon-02 amazon-03Det som gör denna extra butik, just extra intressant, är att de varje dag erbjuder en gratis app ut ur sitt sortiment – och många gånger så kan det vara riktigt stora och annars oerhört dyra appar. Så med denna app i sin mobil och ett litet besök i den varje morgon efter morgontidningens avklarande, så kan man få en riktigt bra start på dagen genom att få något värdefullt helt utan kostnad!Amazon Appstore för Android
Pris: Gratis
Klicka och ladda ner Amazon Appstore appen från Amazon Appstore!Scanna och ladda ner Amazon Appstore appen från Amazon Appstore!

[pb-app-box pname=’com.amazon.venzia’ name=’Amazon Appstore för Android’ theme=’light’ lang=’sv’]

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...