Google Play Rekomendationer

Reading Time: 2 minutes

Ibland så undrar man lite….

Google är vad många anser nätets största och bästa sökmotor, och det har till och med blivit ett vedertaget verb i SAOL av att söka på nätet, sk. Googla, även vid sökning med andra söktjänster…!


Men när det sedan kommer till deras appstore så verkar de helt ha glömt bort hur de gör en sök motor – för skriver man inte exakt namn så hittar den ingenting och sen när man loggar in på Google Play och de får tillgång till samtliga appar man laddat ner, installerat, och till och med sökt på – så har de en fantastisk grund för att kunna presentera appar som bör passa ens egen smak, eller hur?

Själv består min profil av nerladdade samt köpta appar till 95% av just appar och omkring 4% retro/casual spel samt möjligen 1% av nyare sk. “stor” spel.

– Vad rekommenderar de då mig till att installera, sånt som deras sök algoritmer har matchat med min profil?

Vad sägs om denna lista? Star Girl: Beauty Queen, Sniper Feeling 3D, Beauty and the Beast, Breach & Clear, LEGO® DUPLO® Train, Contra: Evolution, Dark Avenger, Zombie Diary, Rage of the Gladiator, Monster Blade, Zombie Tsunami, Smash Cops Heat, Mad Cop3 Police Car Race Drift, Disney Memories HD, Mickey’s Paint and Play!, GotchaWarriors, The Hunter Heroes, Pop Star Salon, Knights & Dragons, samt Sing! Karaoke?

Känns väl inte så där precis och optimalt samt utvald efter mina personliga preferenser, kriterier och statistik… Hrm.

Dessutom så tipsar och rekommenderar den mig appar som har två stjärnor som t.ex. Giant Boulder of Death och Alla tiders hits.

Utöver allt detta, så tipsar den mig även om LITE versionerna av appar där jag har PRO, PREMIUM och BETAL varianterna av dem.
– Känns som om jag har mycket att lära om vad jag egentligen gillar och vill ha! 😀[pb-app-list pnames=’com.animoca.google.starGirlBeautyQueen,com.ray3d.sniper,com.storytoys.BeautyAndTheBeast.GooglePlay,com.gun.bnc,com.lego.duplo.trains,com.gamelion.rog.free,com.disney.PaintAndPlay_goo,cn.konami.contraevo.gp,com.libiitech.popstarsalon,com.smule.singandroid’ title=’Några av Google Plays rekommendationer till mig!’ author=’Flippra’ lang=’en’ width=’auto’]

One comment on “Google Play Rekomendationer

  1. Pingback: Rabatter och erbjudanden | AppGuden