Rabatter och erbjudanden

Reading Time: < 1 minute

Samsung Store Erbjudande Samsung Store Erbjudande

Det där med rabatter är inte alltid så enkelt – men ibland blir det riktigt billigt, som när Samsung och Gameloft ger 50% rabatt på kostnadsfria spel, eller som när de helt följer tidens anda med att vara väldigt flexibla med olika begrepp, som här med Gratis. Det är något som tydligen spänner från 0 kr upp till 21 kr!

Men utöver dessa små egenheter så kan man ibland göra riktigt bra fynd bland de erbjudanden som kommer då och då, även om man lätt glömmer att titta in där då och då.

Efter att du tittat in hos Amazon Appstore som erbjuder nya erbjudanden om kostnadsfria appar varje dag, på samma sätt som AppGratis gör, samt tagit hjälp av App Sales för att hitta olika prissäkningar hos Google Play… Så glöm inte att om du är intresserad av att trilla över bra erbjudanden, att kolla in då och då på Samsung Apps – som finns förinstallerat om du har en Samsung telefon.

Du kan även hitta Samsung Apps via nätet:
http://apps.samsung.com/


Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...