Appguden: Om oss

Reading Time: 2 minutes

Så…

Barnen, kollegorna, vännerna eller din partner har äntligen övertalat dig om att införskaffa en ny sk. smartphone.

Härligt!

Men det smartaste som de vill visa dig är olika spel där man skall kasta fåglar, springa i all oändlighet eller skjuta på såna som redan är döda – alternativt som du har lite tur att få tips om olika nya varianter av gamla brädspel som du smart nog kan spela mot såna du aldrig mött och inte känner, och du behöver inte räkna och liknande själv.

Jättesmart – och herregud så trist!SerieHär kommer du finna lite appar som utnyttjar din telefon istället för att den utnyttjar dig.

Vår tanke är att lyfta fram appar som man verkligen kan ha nytta av och som vänder sig till kanske en annan publik än de som spelhetsar eller tankar ner precis vad som helst. Vi vill lyfta fram appar som har en funktion, en nytta och även nöja – som sträcker sig bortanför den tillfällig hype.

– Tänk på att det ständigt kommer nya appar och gamla appar uppdateras, så ha ögonen öppna efter vad som passar just dig!

DET är nämligen det smartaste av allt – du behöver inte använda samma program och lösningar som andra.

Dax att bli smart, och få telefonen att leva upp till sitt namn.

Förhoppningsvis så kommer några av de subjektivt utgallrade appar som följer, kunna ingå i meningen “Jag förstår inte hur jag tidigare kunde klara mig utan…”.

Spännviden är stor, men den stannar hela tiden utanför de vanligaste spelen och liknande…

– Fast lite kul skall vi ha också….

All work and no play, makes Android a dull mate 😉

Leave a Reply