App Sales

September 2, 2013

Av > Nytta

Reading Time: 2 minutes

App Sales App Sales




Detta är en helt ovärderlig app om man vill ha koll på alla olika rabatter och erbjudanden som kommer på Googles Play Market.

På den vanliga siten är det omöjligt att ha koll på vilka appar som tillfälligt sänkt sitt pris för någon kampanj, erbjudande eller högtid – och det är här App Sales kommer in.

Appen har stenkoll på alla prisförändringar och meddelar dig så fort som någon app sjunker i pris. Väl inne i appen så ser du inte bara det nya priset, utan du får även en händig information om hur många procent själva prissänkningen är på.

– Detta kan få dig att kanske slå till på en App som du tidigare funderat på men tyckt varit för dyr, men när den för en tillfällig 80% rabatt, så blir den genast betydligt mer intressant. Samtidigt så kan du få koll på appar som du inte tittat på tidigare, men som nu med sitt lägre pris faktiskt kan göra att du uppmärksammar dem.

– Så är du intresserad av appar, inser att de där som kostar också ofta är lite bättre (om inte annat för batteriet, då de inte har reklam i sig som många fria appar har), så är detta en helt fantastisk liten app att ha rullande i bakgrunden.

App Sales
FÖRETAG: ts-apps.net
TESTAD VERSION: 3.5.1
STORLEK: 4.3M
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner App Sales appen från Google Play!Scanna och ladda ner App Sales appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’net.tsapps.appsales’ name=’App Sales’ theme=’light’ lang=’sv’]



Comments are closed.