Bakgrundsbilder: Höst [960×800]

September 8, 2013

Av > Bakgrunder

Det enklaste sättet att göra utseendet på sin mobil lite mer personligt, är att använda sig av en egen bakgrundsbild.

Här är några som vi trillat över när vi surfat runt på nätet och som vi satt ihop till en gemensam ZIP fil, så att du kan ladda ner hela paket för att i lugn och ro själv kunna se vilka som passar dig och din mobil samt dagens känsla bäst!

Hösten bjuder på sina allra mest varma färger, så varför inte försöka matcha årstiden?flippra-host (1) flippra-host (6) flippra-host (12) flippra-host (13)
Klicka här för att ladda ner ZIP filen med 20 stycken höst bakgrundera. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.