ABBYY TextGrabber + Translator

September 18, 2013

Av > Foto, Nytta


Detta är en helt fantastisk liten app,. Hur många gånger har man inte stött på ett textstycke som lika gärna kunde vara en slumpmässig blandning av bokstäver eller streck, just för att det är skrivet på ett språk som man själv inte haft tid att lära sig?

– Men vi har ju som sagt en smartphone, så det är inga problem längre.

Du laddar ner språket som du tror texten är skrivet på och sen tar du bara en bild på menyn, skylten, pappret eller kanske tar en skärmdump från appen som har något skrivit på det främmande språket. Därefter så kickar du igång appen och markera texten du vill ha översatt. Någon sekund senare så får du ett hum om vad det stått i texten du inte förstod.abbyy-textgrabber-translator-01 abbyy-textgrabber-translator-02 abbyy-textgrabber-translator-03
Du får hjälp med över sextio språk, inkluderat Engelska, Tyska, Spanska, Ryska, Grekiska, Kinesiska, Koreanska m.fl. Världen krymper snabbare än man själv hinner med att lära sig!ABBYY TextGrabber + Translator
FÖRETAG: ABBYY Software House
TESTAD VERSION: 1.1.27.0
STORLEK: 17M
PRIS: 38:33 kr
Klicka och ladda ner ABBYY TextGrabber + Translator appen från Google Play!Scanna och ladda ner ABBYY TextGrabber + Translator appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.abbyy.mobile.textgrabber.full’ name=’ABBYY TextGrabber + Translator’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.