AfterFocus Pro

September 18, 2013

Av > Foto


Här är ett sånt där bildprogram som verkligen kan lyfta bildens upplevelse, efter att man tagit den.

Den ger inte bara en enkel ofokus på en del av bilden som de flesta nya fotoappar gör med en fuskform av tilt-shift, utan här så markerar du området du vill att skärpedjupet och ofokusen vara – och du gör det i två steg med olika styrka på det suddiga, allt för stt efterlikna den effekten som du får med en riktig system kamera.
Sen ovan på detta så kan du lägg ett lätt och smakfull typiskt fotofilter samt du kan välja om det skall vara vanligt skärpedjup eller rörelseoskärpa.afterfocus-pro-01 afterfocus-pro-02 afterfocus-pro-03
Om man vill kan man också använda den som regelrätt fotoapp från början och använda dess unika funktion för att ta två bilder efter varandra och genom detta automatiskt skapa skärprdjupet.AfterFocus Pro
FÖRETAG: MotionOne
TESTAD VERSION: 1.3.0
STORLEK: 6.8M
PRIS: 12:37 kr
Klicka och ladda ner AfterFocus Pro appen från Google Play!Scanna och ladda ner AfterFocus Pro appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.motionone.afterfocus_pro’ name=’AfterFocus Pro’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.