Android Studio

September 19, 2013

Av > Foto

Detta är nästan allt du behöver för att editera dina videos, och den gör det helt utan att påverka dina original filmer i och med att den gör egna kopior som den jobbar med.

Du kan vända och vrida på videon, lägga ihop flera olika, trimma dem, ta ut ljudet från dem, lägga till ljud, få dem att tona in snyggt, öka ljudvolymen  konvertera videos på olika sätt och även göra videos av bildvisningar samt plocka ut bilder ur videon.

Men du kan göra mer än så!

Du kan lägga på special effekter som raketer som flyger in och exploderar, eller text som rör sig över skärmen, samt se till att något som inte skulle varit med i videon blir oskarpt.

Allt sker väldigt enkelt och pedagogiskt på skärmen. Nu hänger det enbart på din egna roll som regissör och filmklippare
– släpp kreativiteten fri!Android Studio
FÖRETAG: Kaushal Kumar Agrawal
TESTAD VERSION: 2.0.2
STORLEK: 1.6M
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Android Studio appen från Google Play!Scanna och ladda ner Android Studio appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.kaushal.androidstudio’ name=’Android Studio’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.