ArteSingularPRO

September 19, 2013

Av > Foto

Här har vi en app som gör text av dina bilder, samtidigt som de fortsätter vara bilder.ArteSingularPRO
Du kan t.ex. ta en bild av din partner, en kompis, favorit grupp och sen lägga över en egen kärlekstext eller en av gruppens låttexter, därefter så lägger programmet in bilden i bokstäverna och skapar på så sätt en text av en bild, eller en bild av text, som på ett unikt sätt lyfter fram både orden och bilden samtidigt.Photo to text: ArteSingularPRO
FÖRETAG: Carlos García Martínez
TESTAD VERSION: 1.8
STORLEK: 3.8M
PRIS: 34:37 kr
Klicka och ladda ner Photo to text: ArteSingularPRO appen från Google Play!Scanna och ladda ner Photo to text: ArteSingularPRO appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.artesingular’ name=’Photo to text: ArteSingularPRO’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.