Awesome Miniature Pro

September 19, 2013

Av > Foto

Tilt-Shift är ett sånt där trendigt namn på en av de där skojiga effekterna som kan få saker att se ut som miniatyrer. För att få bäst effekt så kräver det att man helst tar bilderna från ett visst avstånd och höjd, men man kan även använda funktionen med fördel för att lägga fokus på vanliga bilder.awesome-miniature-pro-03 awesome-miniature-pro-02 awesome-miniature-pro-01
Denna app ger dig möjlighet att använda tre olika varianter av effekten: Linjär, Rund och Oval. Du kan använda effekten live när du tar en bild om du så vill.
Sen finns det en 30-tal olika effekter som du kan lägga på bilder, utöver att du väldigt enkelt kan beskära, rotera, ändra exponeringen, fixa färg och vit balansen för att sedan spara bilden i olika storlekar med någon enkel ram om du så vill.

– Samtidigt så kan du hela tiden väldigt lätt jämföra med originalbilden, så att du ser att du inte förlorar något.Awesome Miniature Pro
FÖRETAG: JellyBus Inc.
TESTAD VERSION: 4.4.1
STORLEK: 4.6MB
PRIS: 28:00 kr
Klicka och ladda ner Awesome Miniature Pro appen från Google Play!Scanna och ladda ner Awesome Miniature Pro appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.jellybus.tiltshift’ name=’Awesome Miniature Pro’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.