1Tap Quick Bar – Quick Settings

September 20, 2013

Av > Nytta

Reading Time: 2 minutes

OK. Låt oss säga att du har kommit så långt att du hittat en snygg bakgrundsbild, du har lagt in ikoner och widgets så som du vill ha dem på din skärm och du kanske till och med bytt launcher för att få just det där egna och personliga uttrycket. Du vill hålla framsidan minimalistisk eller ha en tydlig kalender och klocka där – men samtidigt så får du flera gånger per dag hålla på och leta på skärmarna eller in i någon appmapp för att hitta just den där appen som du använder ofta (men ändå inte känner att du har plats för på hemskärmen), eller om det är så att du har flera kontakter som du ring flera gånger om dagen och varje gång måste gå den långa vägen via uppringaren.

Mitt i allt det smarta, så känns saker och ting plötsligt inte så smart längre, eller hur?

Då är det bara att komma ihåg att det enbart är en känsla och att de flesta känslor är teporära – för självklart så finns det en smidig lösning på just detta!



1tap-quick-bar-01 1tap-quick-bar-02



Med 1Tap Quick Bar så kan du helt enkelt välja de inställningar, de appar och de kontakter som du använder mest och ofta – och helt enkelt lägga dem i en list som du drar ner tillsammans med noteringsraden uppifrån.

– Plötsligt finns allt vid dina fingerspetsar, utan att du behöver lägga fram allt öppet på bordet!



1Tap Quick Bar – Quick Settings
FÖRETAG: Root Uninstaller
TESTAD VERSION: 1.3
STORLEK: 1.7MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner 1Tap Quick Bar appen från Google Play!Scanna och ladda ner 1Tap Quick Bar appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.rootuninstaller.onetap’ name=’1Tap Quick Bar’ theme=’light’ lang=’sv’]



Comments are closed.