3CX Remote Android Desktop (Lazy Droid)

September 21, 2013

Av > Nytta

Du kommer hem efter en dag full av action, med massa möten och jobb där armen fladdrat upp och ner med telefonen. Du sjunker ner bakom den stationära datorn och önskar att din telefon kunde vara så smart att den förstod att du behöva sitta en stund vid den där riktigt stora skärmen medan telefonen vilade på laddning – men samtidigt så vet du att dina vänner också vill nå dig. Det hela känns som ett olösligt problem där man är tvungen att försaka något…

– Men hey, det är en smartphone som du har!

Allt du behöver är att 3CX Remote Android Desktop kopplar ihop sig med din dator/nätverk genom Wi-fi/Internet/Usb connection och din webläsare, och sen kan mobilen få ligga på laddning i sovrummet samtidigt som du surfar runt som du själv vill – MEN samtidigt också kan ta emot och skicka SMS, du kan sätta dig och städa upp och fylla i adressboken ordentligt, då kan se om någon och vem som faktiskt ringer på telefonen, för att avgöra om det är värt att gå iväg och ta det. Du kan även stänga av ljudet och om du laddar mobilen i småbarnens rum, så kan du ställa den så att du kan aktivera kamera och se att de sover som de skall.3cx-remote-android-desktop-03 3cx-remote-android-desktop-02
3cx-remote-android-desktop-01
Du har dessutom tillgång till en filhaterare för din mobil för att t.ex. enkelt flytta över jobbdokument som du inte vill spara i någon molntjänst, ringsignaler och andra filer som du vill ha på eller hämta från telefonen. Du kan till och med köra en egen Webb Server direkt på din telefon!

Allt detta och lite till gör att du med gott sinne kan lägga mobilen på laddning när du kommer hem och ändå ha tillgång till det viktigaste utan att behöva lämna ögonen från din stora fina skärm till den stationära datorn!3CX Remote Android Desktop
FÖRETAG: 3CX MDM
TESTAD VERSION: 1.2.4
STORLEK: 1.4MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner 3CX Remote Android Desktop appen från Google Play!Scanna och ladda ner 3CX Remote Android Desktop appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.MarcelloAlbano.LazyDroidServer’ name=’3CX Remote Android Desktop’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.