aiMinesweeper (minesweeper)

September 21, 2013

Av > Spel

Blixtrande 3D, avancerade kontroller, multi-user onlinespel… Visst har det sin charm och sin plats, men å andra sidan så är det ju precis så som det verkliga livet är – om än i en större modell.

När det kommer till spel, så känner jag själv ofta att less is more och att spel som ger mig tid, utrymme och uppmärksammar annat än reptilsinnerna, ofta är dem som jag återkommer till.

Här har vi en riktig sån klassiker.

MS Röj, Minor, Minröjning – kärt barn har många namn. Det är enkelt och krävande på samma gång – det går utmärkt att spela på tåg eller under långtråkiga passager på ett möte utan att skärmen blixtar och låter som ett mindre inbördeskrig under en lönehelg på Willys.aiminesweeper-01 aiminesweeper-02
Ibland behöver man bara ta de där lugna och försiktiga steg som man tar då man sakta letar sig fram till sprängämnena – samtidigt som om man vill kan ha ett getöga på tiden och försöka slå sina egna tider allt efter som man spelar. Det finns även en online hi-score lista samt en massa olika teman som du kan använda för att anpassa utseendet efter hur du själv vill ha det.

Om du glömt bort vad spelet går ut på, så har du ett rutnät som öppnar upp sig när du klickar på det, varefter du har en siffra vid varje ruta som gränsar mot en oöppnad markering. Siffran står för antalet minor som den rutan gränsar till (teoretiskt upp till åtta stycken rutor), och ditt jobb är att kicka bort alla rutor som inte döljer en mina!aiMinesweeper (minesweeper)
FÖRETAG: MeetMe.com
TESTAD VERSION: 3.2.5
STORLEK: 1.4MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner aiMinesweeper appen från Google Play!Scanna och ladda ner aiMinesweeper appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’artfulbits.aiMinesweeper’ name=’aiMinesweeper’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.