AirDroid

September 21, 2013

Av > Nytta

Bara för att ens telefon är smart, så innebär det ju inte att man måste sitta med den hela tiden. För är den smart, så skall man ju kunna använda den, utan att behöva hålla på med den liksom! 😉

– Här har vi appen som hjälper oss med just det!

Genom att synca appen och mobilen mot webben, så får du plötsligt tillgång till din mobil oavsett vart den är via din stationära dator!airdroid-02 airdroid-01 airdroid-03
Du kan sjunka ner i din favorit stol framför din 27″ monitor och surfa runt på nätet via ett hundratal flikar på din webbläsare samtidigt som du låter Spotify fylla de stora högtalarna och du kan redigera långa dokument i Office programmet samtidigt som du sitter med ett bildprojekt i Photoshop – och ändå kunna ha tillgång till allt du behöver i telefonen.

Eller om du upptäckt att du råkat glömma den på något av kontoren som du besökte under dagen, så kan du se vart den är låsa den, eller bara låta den ringa om du upptäcker att den trots allt är hemma – men du ser den bara inte.


AirDroid
FÖRETAG: SAND STUDIO
TESTAD VERSION: 2.0.4
STORLEK: 6.5MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner AirDroid appen från Google Play!Scanna och ladda ner AirDroid appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.sand.airdroid’ name=’AirDroid’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.