Aldiko Book Reader

September 21, 2013

Av > Nytta

Varför läser du inte en bok istället för att hålla på och flippra med din telefon hela tiden?“. Så har det ofta kunnat låta från en omgivning som inte anammat de smarta telefonerna och det nya samhället, för du kan ju göra precis det direkt i din telefon!

Här har vi en app som förutom att det går att ställa in ett svenskt gränssnitt, så har man också en visuellt snygg virtuell bokhylla, där alla ens eböcker kan stå snyggt uppradade och visa upp sina traditionella omslag – så att våra stenåldersvänner kan känna någon form av trygghet och igenkännande när du visar dem ditt nya bibliotek. Ett biblioteket som du alltid kan bära med dig och böcker som ständigt minns precis vart du slutade läsa i dem, utan att du behöver vika sidorna eller hålla koll på ett bokmärke som har en tendens att fladdra bort i vinden då man slår upp boken annars.aldiko-book-reader-01 aldiko-book-reader-02 aldiko-book-reader-03
Utöver detta så kan du enkelt, snabbt och smidigt slå upp ord ur böckerna eller spara ner stycken som du vill spara till andra tillfällen. Du kan till och med anpassa boken så att du får svarta sidor med grå text, just för att kunna läsa lättare till natten och utan att störa din partner.

Aldiko Book Reader
FÖRETAG: Aldiko Limited
TESTAD VERSION: 2.2.3
STORLEK: 7.6MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Aldiko Book Reader appen från Google Play!Scanna och ladda ner Aldiko Book Reader appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.aldiko.android’ name=’Aldiko Book Reader’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.