Any.do To-do List & Task List

September 21, 2013

Av > Nytta

Här har vi ytterligare en liten, men kraftfull påminnelse app.

Självklart så kan du synca den med dina Google uppgifter, men den omvandlar även t.ex. missade samtal till påminnelser om att du skall ringa upp personen i fråga. Appen kan till och med låta dig tala in dina noteringar, som den sedan gör ett försök med att översätta till text. Du kan även dela upp alla dina ärenden i olika mappar för jobb, fritid och olika projekt för en enkel och tydlig översikt.any-do-03 any-do-02 any-do-01
Gränssnittet finns även att tillgå på svenska samt du kan även använda ett mörkt/svart tema.


Any.do To-do List & Task List
FÖRETAG: Any.do
TESTAD VERSION: 2.33
STORLEK: 7.7MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Any.do appen från Google Play!Scanna och ladda ner Any.do appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.behind.the.camera’ name=’Any.do’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.