AR Invaders

September 21, 2013

Av > Foto, Spel

Reading Time: 2 minutes

All work and no play makes Android an effective mate…“, eh, jag menar, “…a dull mate!

Ibland måste man bara få ha lite kul, och de säger ju att delat nöje är dubbelt nöje – så varför inte låta dina vänner och helt okända människor ha kul åt dig medans du svänger runt med mobilen som en galning mot skyn och omskrivningen, lite som om du försökte ta en bild på en geting som supit sig full på Redbull?

För här har vi en app och spel som utnyttjar telefonens hela register. Du sitter nämligen inte som en snäll liten gumma med en trevlig liten bok i knät, utan det här spelet pågår nämligen runt om dig i en 180 eller 360 graders vy! Rymden anfaller och endast du kan se de anfallande farkosterna via skärmen på din mobil samt skjuta ner dem tackvara den smarta mobilens supersmarta anti-inkräktar strålar!







Tänk dig klassiska Space Invaders som möter moderna Augmented Reality, samtidigt som du förlorar all form av pondus och självrespek, så har du spelet som i en ask – något för dig och för omgivningen, något som man inte kan säga om alla spel.

– Dessutom så kan du faktiskt säga att du rör på dig och inte bara sitter stilla och spelar löjliga spel – du räddar ju också världen, inte att förglömma!



AR Invaders
FÖRETAG: Soulbit7
TESTAD VERSION: 1.0.1
STORLEK: 18MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner AR Invaders appen från Google Play!Scanna och ladda ner AR Invaders appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.soulbit7.game.arinvaders’ name=’AR Invaders’ theme=’light’ lang=’sv’]



Comments are closed.