Betyg

September 21, 2013

Av > Blog

Många bloggar sätter betyg på apparna som de testar och skriver om – Men detta är inte samma sak som många andra bloggar! 🙂

Tanken här är att vi enbart skriver om de appar som vi själva har installerat, använder eller ser att andra verkligen kan ha nytta av. Vi förstår liksom inte riktigt meningen med att skriva om en app som är så dålig att man inte tycker att någon skall installera den, på samma sätt som vi inte finner nyttan av att skriva om halvdana appar bara för att de är nya.

Så, näh! Här kommer du inte hitta ett hav av stjärnor, tummar, droider eller vad man nu vill mäta appens nytta och betyg i – däremot så använder vi oss av en widget i slutet av varje app som vi uppmärksammar, och där kan du se vilket användarbetyg som den har på Google Play.a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.