AndroIRC

September 23, 2013

Av > Nytta

Det fanns en tid innan KiK, innan MSN, innan AIM, innan ICQ och innan PowWow… Jo, jag lovar!

– Det fantastiska är att den tiden inte har försvunnit, utan den finns kvar och frodas helt fantastiskt i sin egen miljö!

IRC, Internet Relay Chat, är chattens moder och ett perfekt verktyg samt plattform för gruppsamtal och konversationer. Det är kanske inte något som nybörjare kastar sig över, men de som har varit med på nätet ett tag har troligen bra koll på hur det fungerar. Så, här har vi en app som ger oss möjligheten att vara en del av IRC världen när vi är på resande fot, eller bara sitter på toaletten också!androirc-01 androirc-02 androirc-03AndroIRC
FÖRETAG: Madalynn
TESTAD VERSION: 3.3.4
STORLEK: 771kB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner AndroIRC appen från Google Play!Scanna och ladda ner AndroIRC appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.androirc’ name=’AndroIRC’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.