Battery Doctor (Battery Saver)

September 23, 2013

Av > Nytta

Vissa dagar så känns det som om batteriet räcker hur länge som helst, andra så töms det i ett nafs, och många gånger när man verkligen behöver ha tillgång till mobilen under en längre tid utan att kunna ladda, så tittar man osäker på den gång på gång för att se hur mycket kraft man har kvar – samtidigt som man försöker gissa sig fram till hur länga de där få procenten motsvarar i tid…

– Vore det inte smart att kunna få reda på sånt på ett ungefär direkt från telefonen?

Du vet nog redan svaret vid den här punkten. Självklart så finns det en sån lösning, och den hittar vi t.ex. här!battery-doctor-01 battery-doctor-02 battery-doctor-03
Appen beräknar på ett ungefär hur lång tid du har kvar att använda batteriet på – och den kan visa dig hur det ser ut vid olika användning. Dessutom så kan appen stänga av appar som du inte använder, men ändå lägger sig i bakgrunden och drar kraft.


Battery Doctor (Battery Saver)
FÖRETAG: KS Mobile
TESTAD VERSION: 4.1.2
STORLEK: 5.4MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Battery Doctor appen från Google Play!Scanna och ladda ner Battery Doctor appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.ijinshan.kbatterydoctor_en’ name=’Battery Doctor’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.