Biba

September 23, 2013

Av > Nytta

Ibland så blir det att man jobbar på projekt ihop med människor som kanske inte sitter på samma ställe som en själv, inte har samma schema och inte lägger upp sin tid på riktigt samma sätt. I de stunderna så kan även den lättaste saken bli ett helt stort projekt.

Frustration av att man skall skicka SMS till flera olika personer, hålla koll på vart de är och om de är tillgängliga och om de tagit del av informationen etc, kan göra att man både drar sig från att dra igång projekt eller vara en aktiv del av dem.

Det smarta vore att ha något som var lite som ett Facebook i miniatyr, men mycket smidigare, eller hur?

– Volia! Det har vi här!biba-01 biba-02
Den här appen skapar en plats för er att möta vid, där du direkt kan se vart folk är, vad du gör och om de är tillgängliga. Du har historik över era gemensamma samtal och får självklart notifieringar när något läst deras meddelande – man kan skriva både till enskilda personer och hela gruppen.Biba
FÖRETAG: Biba Systems Inc
TESTAD VERSION: 1.15.884
STORLEK: 5.1MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Biba appen från Google Play!Scanna och ladda ner Biba appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.biba.android.biba’ name=’Biba’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.