Bill Splitter

September 23, 2013

Av > Nytta

Det där med att betala på restaurang när man är flera kan vara ett problem. Som en självklar gentleman så tar man ju oftast själv upp notan, men är det så att man råkar vara en samling av likasinnade gentlemän, eller är det så att ingen alls känner för att ta på sig ansvaret och man har ändå köpt sakerna tillsammans…

Då kan det bli att man får sitta där ett bra tag för att först kunna fokusera blicken för att räkna hur många man är och sen räcker det inte med att man skall klara av att dela upp summan i lika många delar, utan man skall dessutom även lägga på några procent i dricks…

Här har vi en liten behändig app som kan göra hela den där proceduren så otroligt mycket enklare. Mata in summan, antalet personer och hur många procent dricks som ni vill ge och vips så får du fram summan som respektive person skall betala.

– Enkelt, smidigt och ganska smart!bill-splitter-01Bill Splitter
FÖRETAG: Taxomania
TESTAD VERSION: 1.2
STORLEK: 32kB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Bill Splitter appen från Google Play!Scanna och ladda ner Bill Splitter appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’taxomania.apps.billsplitter’ name=’Bill Splitter’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.