Ljudsignaler

October 4, 2013

Av > Ljud

Det här med ljud är viktigare än vad man tror – och ofta svårare än vad man tänkt sig att hitta.

För visst kan man hitta en massa skojiga och roliga signaler att ladda ner. Just såna där som känns lite toliga, och lustiga… Typ de första tio, eh, fem eller nja, tre gångerna man hör dem, samt att de kanske inte riktigt känns lika välvalda när de drar igång mitt under ett möte.

Visst är det så att man skall ha kul och bjuda på sig själv samt våga vara lite annorlunda – och där har du hela nätet som snabbt och mycket enkelt ofta kan stilla dina behov. Men är det så att du söker ringsignaler, alarm och annat som känns lite mer sofistikerade och inte skär så där i öronen. Ljud som kan vara helt OK att höra under en familjemiddag, ett personalmöte, på en överfull tunnelbanevagn eller när man sitter helt själv vid ett stilla vattenbryn… Just såna ljud och några till har vi samlat ihop till ett behändigt litet start paket åt dig.

Klicka här för att ladda ner ZIP filen med 68 stycken olika ljudsignaler.


a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.