Marshall Soulful Jones: Touchscreen

October 5, 2013

Av > Blog

Här har vi ett Youtube klipp med fantastiskt poesi från den då 26:åriga Brooklyn poeten och producenten Marshall Soulful Jones, när han tävlade tillsammans med Team Nuyorican i the National Poetry Slam 2011 och kom på en andra plats.

Han har sedan även framför texten vid olika TEDxTalk events, så som TEDxMontreal och TEDxScottAFB.


http://www.marshalldavisjones.com/


a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.