Simple Home Screen

October 6, 2013

Av > Nytta

Här har vi en app och ett hjälpmedel som man i första hand kan känna är till för de äldre, de som inte är så hemma på detta med att peta på en skärm och så vidare… Vilket i och för sig är en ganska smart sak – tänk dig en telefon som faktiskt anpassar sig efter dina förutsättningar och inte tvärt om?

Men detta app kan även ha sin plats i andra sammanhang också – tänk dig att du är på ett stressat möte, du skall dokumentera, förmedla, fota, filma, skicka vidare och ladda upp – och allt under pressen av en deadlinje. Vore det inte smart att ha just alla de funktioner som du behövde just du – stort och tydligt på skärmen, utan att du behövde bläddra bland skärmarna eller koncentrera dig på att sätta fingret på rätt ställe, samtidigt som du försöker ha fokus på vad som händer bortanför mobilens skärm?

Här kan du lätt sätta upp vilka sex stycken saker som du snabbt, smidigt och tydligt skall komma åt.

– Det kan faktiskt vara riktigt smart!simple-home-screen-01Simple Home Screen for Seniors
FÖRETAG: Zilta Ltd
TESTAD VERSION: 1.19995
STORLEK: 2.0MB
PRIS: Gratis
Klicka och ladda ner Simple Home Screen for Seniors appen från Google Play!Scanna och ladda ner Simple Home Screen for Seniors appen från Google Play!

[pb-app-box pname=’com.proto.ui’ name=’Simple Home Screen for Seniors’ theme=’light’ lang=’sv’]

a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem…Comments are closed.